KONYA / SELÇUKLU - ŞEHİT İBRAHİM BETİN İLKOKULU

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Hazırlanan Sergimiz

Okulumuz 4.sınıflar dil ve kültür zenginliğimizi vurgulamak amacıyla "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bu kapsamda, öğrencilerimizin dilimizi daha iyi anlamalarını ve kullanmalarını teşvik etmek için "Deyimler ve Atasözleri Sergisi" düzenlediler.

Şbt

Okulumuz 2-C ve 2-H sınıf öğrencileri, sınıf öğretmenleri Uğur TÜFEK ve Ebru AKBAŞ rehberliğinde Bilim Merkezi gezisi ile atölye çalışmaları yaptı. Atölye çalışmalarında yaptıkları etkinlikler ile harika bilgiler edindiler.

Şbt

Ock

Okulumuz 1/A, 1/B, 1/C, 1/E, 1/G, 1/I, 1/J, 1/K ve 1/L sınıf öğrencileri ve öğretmenleri unutulmayacak bir okuma şenliği yaparak okumanın heyecanını tekrar yaşadılar.

Ock

Ara

Okulumuz 2-A ve 3-J sınıf öğrencileri, sınıf öğretmenleri Fadime DİNÇER ve Bülent YALÇIN rehberliğinde Bilim Merkezi gezisi ile atölye çalışmaları yaptı. Atölye çalışmalarında yaptıkları etkinlikler ile harika bilgiler edindiler.

Çalışmada çocuklar kil üzerine yazı yazarak yazının nasıl icat edildiğini ve ilk yazıların nasıl yazıldığını öğrendi. Ayrıca bilim sokağında legolarla çeşitli yapıların maketlerini yaptılar.