Dilimizin Zenginlikleri

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Hazırlanan Sergimiz

Okulumuz 4.sınıflar dil ve kültür zenginliğimizi vurgulamak amacıyla "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bu kapsamda, öğrencilerimizin dilimizi daha iyi anlamalarını ve kullanmalarını teşvik etmek için "Deyimler ve Atasözleri Sergisi" düzenlediler.

Sergi, öğrencilerin dilimizin köklü ve renkli ifadeleriyle tanışmalarına olanak sağladı. Etkinlik boyunca, öğrencilerin dilimizdeki deyimlerin ve atasözlerinin anlamlarını, kökenlerini ve kullanım alanlarını keşfetmelerine fırsat tanındı. Sergide, öğrencilerin hazırladığı görsel materyaller ve bilgilendirici afişler yer aldı.

Okulumuzun öğretmenleri ve öğrencileri, sergi boyunca ziyaretçilere dilimizin zenginliğini ve derinliğini göstermek için örnekler sundular. Ayrıca, öğrencilerin deyim ve atasözlerini günlük hayatta nasıl kullanabileceklerine dair ipuçları paylaşıldı.

14-03-202414-03-202414-03-202414-03-2024

Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 10:04 - Görüntülenme: 177