T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / SELÇUKLU - ŞEHİT İBRAHİM BETİN İLKOKULU

KONSEPT OKULA VEDA

KONSEPT OKULA

VEDA Başlangıcı olan her şeyin bir sonu vardır ve her son ise yeni güzelliklerin bir başlangıcıdır. "Vatanını en çok seven ,görevini en iyi yapandır" sözünün gururunu yaşıyorum. 2018 yılında kurucusu olarak başladığım okulumu KONSEPT okul olarak nitelendirdim. 300 öğrenci ile eğitime başladığımız öğrenci sayısını 2024 itibariyle 1750 öğrenciye çıkardık. Okulun fiziki yetersizliklerine rağmen sınırlı imkanlarla hayırseverlerin desteğini alarakeğitim kalitesini arttırdık. 25 dersliğin tamamını geleceğin sınıfları olarak öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Otağı Muallim, Hayal ve Masal odası, Oyun terapi odası ,Yaşam Beceri ve tasarım odası gibi on atölye, bisiklet parkuru ve garajı,5000 metrekare alanda geleneksel çocuk oyun alanları, hobi bahçesi,200 gül ve 50 ıhlamur ağacının bulunduğu yeşil alanlarını öğrenci ve öğretmenlerimizin hizmetine sunduk. Yazarlığını kendimizin yaptığı değerler eğitimini anlatan beş Karemel hikaye kitabı ve Maskotu, kendine ait okul marşıyla eğitim yuvamız Şehit İbrahim Betin İlkokulunu çok kısa zamanda özel okul konseptine kavuşturduk. Mutlu öğretmen mutlu öğrenci ,mutlu okul olmayı hedefledik.

Öğretmenlerimize İspanya–Malta-Romanya-İtalya-Polonya ülkelerinde Erasmus + Okul Eğitimi alanında Personel Hareketliliği (KA101) faaliyet imkan sunduk. TSE 45001 kalite etiketi alarak İSG alanında okulumuzu tescil ettirdik. KONSEPT okul proje üreten okul ,araştıran okul ,farklılık oluşturan okul olarak etkinliklerde farklılık oluşturup kelebek etkisi ile diğer okullarda yayılmasını hedefledik. Öğren ,Yap ,Ol felsefesi doğrultusunda sorumluluk ve sosyal etkinliklere önem veren bir okul olduk .Eğitim sisteminde Aklı Selim Kalbi Selim Zevki Selim sahibi bireyler yetiştirmeyi hedefledik. Okulumuzun adını alan Şehit İbrahim Betin gibi vatansever, ülkesini seven hayırlı bireyler yetiştirme amacıyla değerler eğitimine önem verdik. Göreve geldiğim gün mesai mefhumu gözetmeksizin, insanı odak noktasına koyan, adaletli, herkesi birleştiren sevgi ve saygıya dayalı bir yönetim anlayışı uygulayarak görevimi yapmaya çalıştım.

Görev yaptığım süre içerisinde çalışma arkadaşlarımla birlikte bulunduğumuz makamın hizmetkârı olduğunu, ulaşılamaz yerler olmadığını, kapımızı ve gönlümüzü bütün paydaşlarımıza açarak kendisini rahatlıkla ifade edebildiği ve kurumumuzun güler yüzünü gördüğü yerler olduğunu göstermenin gayreti içerisinde oldum. Her veda bir başlangıçtır aslında. Her veda biraz da zamansızdır aslında. Her başlangıcın bir sonu vardır. Bugüne kadar birçok kurumda göreve başladım, ayrıldım.

Önemli olan ayrılırken gönüllerin müstesna yerinde yer alabilmek. Sancağı teslim ederken görevini yapmış olmanın huzuru içinde olmaktır. Ayrılıklar insanı hüzünlendirir, ancak bu üzüntümüz zamanla geçer. Fakat vicdan azabımız varsa onu dindirmek zordur. Kurumumuzda, Bakanlığımızın politikalarını, en iyi şekilde uygulayarak ve yöneterek görevimi tamamlamamın onurunu ve gurunu yaşıyorum. Görev sürem boyunca siz değerli velilerin samimi desteklerine, sevgili öğrencilerimin saygın davranışlarına ve değerli öğretmen arkadaşlarımın saygı ve sevgilerine mazhar oldum. Zor zamanların yöneticisi olmak da ayrı bir güzellikti. Sizlerin bu candan tutumları bizleri hep dinç tuttu. Yorulmadan, mutlu bir şekilde çalışmamızı sağladı. Okulumuzu bugüne taşımamıza destek olan ve her konuda bizden desteğini esirgemeyen Sayın Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı’ya, Başkan yardımcılarına Sayın Kaymakamım Eflatun Can Tortop’ a, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürüm Turan Kayacılar ’a Saygıdeğer Şehit İbrahim Betin’in anne ve babasına, Değerli müdür yardımcılarıma ve Saygıdeğer Öğretmenlerime, Okul Aile Birliği Başkanıma, Değerli velilerime, sınıf temsilcilerine, yardımcı personelime, her birini evlat bilip üzerine titrediğim sevgili öğrencilerime, bizleri maddi ve manevi anlamda destekleyen tüm paydaşlara yürekten teşekkür ediyorum.

Bu eğitim yuvasında bir iz bırakıp ,güzel anılarla anılıp hoş bir seda bıraktıysam ne mutlu bana Noktadan sonra yeni bir cümle başlar. Yeni bir cümle de yeni hayatın merhabasıdır.

️En kalbi duygularımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 1Temmuz 2024 Yeni görev yerim ️Selçuklu Belediyesi İlkokulu️ Okul Tanıtım : https://www.youtube.com/watch?v=iFiKZ_yIVPk Okul Dergimiz : https://online.fliphtml5.com/hcyfi/epvq/#p=1 Okul Web : https://sehitibrahimbetinilkokulu.meb.k12.tr/

18-04-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.04.2024 - Güncelleme: 29.04.2024 08:47 - Görüntülenme: 96
  Beğen | 0  kişi beğendi