KONYA / SELÇUKLU - ŞEHİT İBRAHİM BETİN İLKOKULU

Haz

2/C sınıf öğretmeni ve öğrencileri Selçuklu Çocuk Kütüphanesi'ne gezi düzenledi. Çocukların ilgisini çeken Çocuk Kütüphanesi'nde öğrencilerimiz kitap okudular, akıl -zeka oyunları oynadılar, sahnede şarkılar söylediler.

Haz

Okulumuz 3-C ve 1-L sınıfı öğretmen,öğrenci ve velileri Ankara iline gezi düzenlemiştir. Gezi kapsamında I. TBMM Binası (Kurtuluş Savaşı Müzesi), II. TBMM Binası ( Cumhuriyet Müzesi ) ,Anadolu Medeniyetler Müzesi ,Akvaryum ve Anıtkabir rehber eşliğinde ziyaret edilmiştir.

May

Okulumuz 1-G sınıfı öğrencileri, sokak hayvanlarına hayvanların gözünden baktıran, paylaşma ve yardımlaşma temalı "Pati Kardeşliği" oyununu izledi.

Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Selçuklu Belediyesi Nikah Salonu'nda yapılan programa çok sayıda velimiz katıldı. Oldukça çoşkulu geçen programlarımız güzel bir anı olarak, öğrencilerimizin hatırlarında unutamayacakları bir gün olarak yerini alacaktır.

Kas

Selçuklu Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde kurulan Çevre ve Sıfır Atık Platformu tarafından Sarayköy'de çevre gönüllüleri ve okulumuz 3-C sınıf öğrencilerinin katılımıyla fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

Eyl

Okulumuz 2/F, 4/E ve 4/G sınıfı öğrencileri Sille Tabiat Okulu'nda yıl boyunca yapılacak olan ziyaretlerin ilkini gerçekleştirdiler.