Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yıl dönümü okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı

Ekm

Okulumuz 4/C ve 2/L sınıfı velileri ile  Atilla GÜNEŞ ve Huriye GÜLEN  ögretmenlerimiz rehberliğinde Çanakkale ve Bursa'da tarihi ve kültürel yerleri gezerek öğrencilerimizde farkındalık oluşturulmuştur.

Öğrencilerimiz Osmanlı’nın gözbebeği olan, tarihe tanıklık etmenin gururunu, koca imparatorluğun ilk başkenti olmasının mağrurluğunu taşıyan Bursa’yı ve tarihimize adını altın harflerle yazdıran, Milli Mücadele ruhumun kıvılcımının yakıldığı, dünyaya bir kere daha tek yürek olduğumuzu, vatanımızın bir parçasını bile düşmana bırakmayacağımızı kanıtlayan, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının canları pahasına vatanı için savaştıkları Çanakkale’yi rehber eşliğinde gezerek, yaşayarak, dinleyerek gezdiler ve öğrendiler.

Ekm

Okulumuz 2/D Sınıfı öğretmen ve öğrencileri, Selçuklu Belediyesi Çocuk Kütüphanesi ziyaretinde bulunarak neşeli vakitler geçirdiler.

Ekm

1I ve1G sınıfı öğrencileri, AFACANPARK'a gezi düzenledi. Gezi sayesinde öğrenciler hem eğlendi hem öğrendi. Trafik kurallarını akülü arabaya binerek öğrendiklerini pekiştirdiler.

Eyl

ISO 45001:2018 ve ISO 9001:2015 Yönetim Sistemi Belgesi'ni bakanlığımız, bağımsız denetçilerin yapmış olduğu bir çok inceleme ve denetim sonucu almaya hak kazanan okulumuza belgeleri, İl Müdürümüz Murat Yiğit tarafından takdim edildi.

Eyl

15 Temmuz 2016 hain darbe teşebbüsünün 7. yıldönümü dolayısıyla okulumuzda "Demokrasi ve Millî Birlik Günü"  öğrencilerimizle birlikte kutlandı. Etkinlikerde vatan sevgisinin, milli birlik ve beraberliğin önemi vurgulandı.

Eyl

Okulumuz Kick Boks Öğrenci Kulübünün hazırlamış olduğu gösteriyi tüm öğrencilerimiz ilgiyle izlediler. Lisanslı olarak çalışmalarına devam eden öğrencilerimiz ulusal yarışmalara hazırlanıyorlar. Kulüp öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

Kanka Karamel okulumuza yeni gelen 1.sınıf öğrencilerimize " HOŞ GELDİNİZ" dedi. Öğrencilerimize başarılar dileyen Kanka Karamel çocuklarla eğlenceli vakit geçirdi.